• Nooit Weer Nie Wieder

  VANWEGE CORONA UITGESTELD TOT SEPTEMBER Vier woorden, twee Nederlandse en twee Duitse, met de kracht van een reclameboodschap. Vijfenzeventig jaar bevrijding van oorlog en nationaal - socialistische dictatuur. In 2020 vieren we dat Nederland 75 jaar geleden is bevrijd en dat we sindsdien in vrijheid leven. 75 jaar na de Tweede Wereldoorlog is vrijheid nog steeds kwetsbaar, niet vanzelfsprekend.
  Kloster Bentlage, Reihne Duitsland, Bentlager Weg 130, Rheine , Duitsland
  4 september 2020 tot en met 1 november 2020
  Meer informatie
 • Kunstroute op natuurbegraafplaats De Utrecht

  Voor de natuurbegraafplaats maakte MISS de installatie STILTEPLEK. Het leven vraagt af en toe om stil zijn: onderduiken, opladen, een pas op de plaats. MISS weerspiegelt de kringloop van het leven met hulp van bomen, om bomen heen en in po√ęzie tussen de bomen. We zijn omringd.
  Natuurbegraafplaats De Utrecht , De Scheidijk 1, Esbeek, Nederland
  20 juni 2020 tot en met 1 november 2020
  Meer informatie
 • Performance OP DRIFT

  HET OPTREDEN IS VANWEGE DE CORONA-MAATREGELEN AFGELAST. Tijdens het 5 mei-evenement van concertorganisatie Groeten Uit Oisterwijk zal MISS in samenwerking met Rob Rieter de performance OP DRIFT uitvoeren.
  Hotel-Restaurant Boschoord, Gemullehoekenweg 143, Oisterwijk, Nederland
  5 mei 2020 tot en met 5 mei 2020
  Meer informatie
 • Oud Hout

  Groepsexpositie van kunst gemaakt van archeologisch hout, opgegraven in Veldhoven. MISS zal hier voor het eerst naar buiten treden.
  Museum 't Oude Slot, Hemelrijken 6, Veldhoven, Nederland
  28 april 2019 tot en met 30 juni 2019
  Meer informatie