MISS is een organisch weefsel van beeld en woord. Er is geen hiërarchie. Woorden gaan over in beelden gaan over in woorden en zo verder. Ze bevestigen elkaar, dagen elkaar uit, stuwen elkaar voort. MISS houdt van interactie: tussen werk en publiek, tussen materiaal en elementen en tussen disciplines.

Ine van Son maakt monumentale installaties en Marion Steur schildert met woorden. In 2012 maakten ze kennis met elkaars werk en drijfveren. Bij hun tweede ontmoeting, tijdens Kunst in Duin in 2014 haakte Marion, net als veel bezoekers, een paar bloemen mee voor Ine's Bloemenoffer. Ze vertelde haar eigen verhaal in het patroon en met materiaal dat Ine had meegebracht.

Een paar jaar later maakte Ine in Burgh-Haamstede tijdens de Kunstschouw 2017 van heel veel zelf gesponnen en vervolgens gehaakt draad de installatie Spinsels. Marion dwaalde er een paar uur in rond en maakte spinsels van taal. Bij de duo-expositie F/LUISTER vroeg Ine van Son de bezoekers om iets toe te voegen aan de installatie van vrouwbeelden, die zij had voorbereid. Marion legde de drie archetypen vast in drie poëtische portretten.

Kortom, de samenwerking smaakte naar meer, wilde meer zijn dan een toevallige samenloop en vroeg om een eigen naam. MISS is het merk dat Ine van Son en Marion Steur ontwikkelden voor hun  gezamenlijke projecten, waarin aandacht voor het onzichtbare rijkelijk stroomt. In MISS trekken zij samen op, om hun werk om te vormen van toevallige samenloop naar een organisch geheel waarin 1 + 1 meer dan 2 is.