• NOOIT WEER NIE WIEDER

  Catalogus van grensoverschrijdend kunstproject ter herdenking en viering van 75 jaar bevrijding.

  Op 4 locaties in Nederland en Duitsland staan 60 banners van Nederlandse en Duitse kunstenaars aan 60 bouwhekken, per locatie opgesteld in 5 driehoeken. De bijdrage van MISS op pagina 54 staat tot 1 november 2020 in Rheine (D) en is net als het project tweetalig: ERINNERUNG/HERINNERING.

  ISBN 978-94-90229-19-1

  Download PDF
  http://nooitweerniewieder.eu/Program/Locations/
 • Mestmag.nl

  Het online inspiratieplatform voor kunst en cultuur in Noord-Brabant Mestmag.nl publiceerde op 27 augustus 2020 een impressie van Stilteplek op de natuurbegraafplaats De Utrecht in Esbeek: In tijden van corona kunstenaar Ine van Son onverwacht de kans om samen met taalkunstenaar Marion Steur de installatie 'STILITEPLEK' te exposeren. "Het leven vraagt af en toe om stilzijn: onderduiken, opladen, een pas op de plaats." Het werk is tot november 2020 te bezoeken bij natuurbegraafplaats De Utrecht in Esbeek, van zonsopgang tot zonsondergang.

  Download PDF
  https://www.instagram.com/p/CEY6QwPgpSw/
 • Oud Hout

  Boek samengesteld naar aanleiding van de expositie in Veldhoven 2019, waarin MISS twee werken toont.

  "Van oktober 2016 tot juni 2017 is in opdracht van de gemeente Veldhoven een grootschalig archeologisch onderzoek uitgevoerd in het voor woningbouw bestemde gebied Huysackers. Tijdens het archeologisch onderzoek werden - naast andere sporen van bewoning - bijna vijftig houten waterputten opgegraven. Dit archeologische hout kon en hoefde niet allemaal bewaard te worden. Daarom werden in 2018 enkele honderden kilo’s ervan gratis beschikbaar gesteld voor kunstprojecten. Dit onder de voorwaarde dat de kunstenaars een jaar later zouden meewerken aan een expositie. 61 kunstenaars, zowel amateurs als professionals, gingen de uitdaging aan. Het resultaat was een spraakmakende expositie met bijzondere werken, die u in dit beeldverslag van de expositie ‘Oud Hout, kunst met archeologisch hout‘ allemaal terug kunt zien."

  Download PDF
  issuu.com/karbeel/docs/boek-oud-hout